top of page
ACTIVITEITEN

BAC Machinebouw B.V. richt zich met name op de levensmiddelen en cosmetische industrie. De producten die geproduceerd worden betreffen:  RVS tankbouw, skidbouw, machinebouw, frame, bordes en leidingwerk.

 


De missie van BAC Machinebouw B.V.

-Flexibel en slagvaardig ondernemen, met een vakbekwaam team. 

-Klantspecifiek maatwerk leveren. 

-Partner voor de klant, om productie (deel) processen te innoveren, op het gebied van vloeistoffen. Door in en om de tank meer mogelijkheden te bieden op het gebied van mengen, koelen, verwarmen, rondpompen of een combinatie hiervan. Waardoor er efficiënter geproduceerd kan worden. 

 

Klantomgang

BAC Machinebouw B.V. is voor zijn klanten, de partner voor het leveren van maatwerk en

kwaliteitproducten. Waardoor er een duurzame klantrelatie ontstaat. Zodat de klant 

ontzorgt wordt op het gebied van zijn bestelde producten.  

 

Klanten
De klanten van BAC Machinebouw bevinden zich met name in de levensmiddelen en cosmetische industrie.

 

Wie is BAC Machinebouw B.V.

BAC Machinebouw B.V. is een jong en dynamisch bedrijf. Met een jong en hoogwaardig machinepark.

In een praktisch ingericht pand, met een totaal vloeroppervlak van 1400 M2. vinden de betreffende werkzaamheden plaats. Onze uitdaging ligt daarin, om met een team van vakbekwame mensen, klantgericht maatwerk, en daarmee, een passend product te leveren. Door goede communicatie en innovatie de klant de klantspecifieke toepassing bieden.

 

Conclusie

Menend u hiermede een overzicht gegeven te hebben van de activiteiten van BAC Machinebouw B.V., zou ik graag in een persoonlijk gesprek met u in contact komen, om daarin te bespreken waarin, en waarmee ik u van dienst kan zijn.

bottom of page